Sommar Collage!

Så snyggt till sommaren!

Mot Kusinerna!

Tjena! Nu ska jag snart åka till mina kusiner för att fira Christian som fyller år den andra april! Det ska bli mysigt, vi ska girlla för första gången det här året! Jag tror inte att jag kommer blogga så mycket medans jag är där,jag kanske skriver ett inlägg om jag hinner för det här blir ett kort och tråkigt inlägg så nu måste jag gå!:D Hejdå!

Tjejmiddag

Tjena! 
Nu har jag nyss kommit hem från att ha gått runt och säljt. Mina händer är iskalla! Snart ska jag börja fixa mig iordning för jag ska på Tjejmiddag hos Linn!:D Jag ska sova där också så det ska bli mysigt för jag har inte träffat henne på ett tag nu! Igår åkte jag hem till mina syskon och firade Daniella som fyllde år för ett tag sedan!:) Imorgon ska jag iväg på middag och jag tror inte att jag kommer att göra så mycket på dagen så om någon vill göra något är det bara att säga till;) Nu måste jag börja fixa mej!
Puss&Kram

INSPO

Påsklov

Tjena! 
Nu är det äntligen påsklov! Det ska bli fett skönt med lov, vi har haft så mycket i skolan dom senaste dagarna så idag när vi slutade var det så himla skönt att bara kunna gå hem och inte behöva plugga eller nått!:D Nu är det ju lov i en vecka men direkt efter så har jag prao i två veckor så det kommer att bli så skönt! Tre veckor utan skola untz untz! xD Idag har jag inte gjort något än så länge och jag tror inte att jag kommer göra något speciellt heller!:) Jag tror jag ska gå och sälja lite newbody saker till gothia och jag kanske går med Fanny om hon svarar på mitt sms! Nu ska jag kolla på lite PLL så jag kommer att blogga mera lite senare! 
Puss&Kram

New in

Hej! Nu är jag hemma. Jag har varit och handlat lite allt möjligt med mami och Antonio så jag tänkte lägga upp lite bilder på det!:D Enjoy..
 
Fotbolls skor Från: Stadium Pris: 799kr
 
Ögonbrynskam kort Från: Ica Maxi Pris: ?
 
Ögonbrynskniv Från: Ica Maxi Pris: ?
 
Skarve Från: Glitter Pris: 39,90kr
 
Nagellack Från: Glitter Pris: 25kr
 
Skor Från: Stadium Pris: 100kr
 
Tröja Från: Stadium Pris: 299kr

Ica maxi

Helgen....

Tjena! 
Nu tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort den här helgen eftersom jag inte har bloggat. I fredags kom Celine och Angelica till min skola lite innan jag hade slutat. Dom var och snackade med några medans jag gjorde klart det jag skulle. När jag hade slutat gick vi till centrum och där mötte vi Ella,vi gick och åt lite kebab och sen så åkte vi hem till mej. Vi gjorde inte så mycket, jag kollade på PLL,Ella spelade spel på mobilen och Angelica o Celine sommnade hahah! När vi skulle äta middag åkte Ella och Celine hem för att äta hemma hos sig. Sen lite senare på kvällen gick vi till gårn... Guud det känns som om jag inte har varit där på evigheter...! Jag,Angelica,Ella och Celine var där sen kom också Jempa och Julia så det jag kuligt! Vi chillade lite, spelade fotboll och kollade på Svergie-Irland. Sen efter det vi ungefär kl 12 så kom Ellas pappa och hämtade oss. Vi var inte uppe så jätte länge men aa vi sov iallafall hemma hos Ella!:D Jag och Ella vaknade av att min mamma ringde eftersom jag skulle vara barnvakt och var tvungen att vara hemma kl 1. Angie,Julia och Celine hade redan vaknat men dom sov i ett annat rum så om mamma inte hade ringt så hade nog jag och Ella sovit mycket längre haha xD Jag var ju somsagt barnvakt så jag gjorde inte så mycket igår... Idag hade jag match mot BOO FF. Vi spelade ganska dåligt första halvlek men sen ble vdet bättre och slutresultatet blev 3-3. Nu sitter jag hemma och pluggar lite för har ganska mycket saker som ska bli klart så nu måste jag sluta skriva! 
PUSS&KRAM!
 

Äntligen Fredag!

Fullt upp..

Hej! Jag tänkte börja med att berätta varför min uppdatering har varit såå dålig den här veckan! För det första har jag haft träning nästan varje dag och jag har kommit hem ganska sent för jag har hämtat min lillebror. För det andra så har det inte hänt något speciellt roligt... Det har bara varit samma saker varje dag och jag tycker inte att det är så kul att upprepa allt om och om igen! Så det är därför jag inte har bloggat.. Det är inte så att jag tänker sluta blogga det är bara det att jag inte gillar korta inlägg..! Idag var det bara en vanlig dag. Jag var i skolan sen efter det så hämtade jag min lillebror och åkte hem, kollade på Pretty Little Liars och sen lagade jag och min bror lite mat och sen efter det drog jag på träning... Och nu har jag nyss duschat och ska kolla på ett till avsnitt av PLL hahaha xD Ni kanske inte vet det men jag var ganska seg med PLL för jag började kolla på det förra veckan hahah xD Men jag är faktiskt på säsong 2!;) Imorgon blire gårn! Wohoo, det var varit så länge sen eftersom att säsongen börjar snart i fotbollen och vi har haft träning på dom dagarna man kan gå till gårn på så aa det ska bli kul!
Nu ska jag kolla på ett avsnitt så vi hörs imorgon!
Puss&Kram

DJ

Tjoho! Vad händer?:)
Nu sitter jag i omklädningsrummet och ska snart byta om för att träna med dam juniorerna! Det ska bli kul, det är bara lite läskigt för dom är ganska stora hahaha xD Hinner inte blogga mer så hejdå!<3

Sorry

Hej! och förlåt för att jag inte har bloggat på typ tre dagar! Jag har verkligen inte orkat och jag ser att mina statistik sjunker så jag mpste ju börja nu igen! I lördags träffade jag mina babes! Celine och Ella, vi gick på bio och kollade på EGO... guud vad bra den var! Jag tvekade lite i början om jag ville se den för jag gillar inte svenska filmer så mycket, men när jag såg den så älskade jag den! Och martin var så snygg! alltså skådespelaren heter så i filmen hette han Sebastian. Den var iallafall skit bra och jag blev typ kär! xD Sen på söndagen så spelade vi match mot aik 99or och vi ledde faktiskt första halvleken med 2-0 men sen så vann dom och det blev 3-2 till dom, så det var lite surt men vi hoppas på att få en revansch och vinna över dom för vi kommer närmare och närmare!;) Igår så var jag ju i skolan såklart, jag slutade vid ungefär tre kanske och åkte direkt hem för jag skulle ju egentligen ha tränat men dam juniorerna men som ni kanske har märkt så snöar det ganska mycket! Jag ska ju träna med dom mer och vi får hoppas att det kommer att gå imorgon!:) Idag vaknade jag tidigt eftersom jag har hemspråk och direkt efter det så hade jag skridskor så jag hade ganska brottom om ni fattar vad jag menar hahaha! Efter skolan gick jag hem och chillade lite och sen drog jag på träning!:) Nu har jag nyss duschat och ska äta lite blåbärspaj med vaniljsås medans jag kollar på Pretty Little Liars! Ella visade mej ett avsnitt i lördags och jag var bara tvungen att kolla! Jag har aldrig riktigt velat kolla på det eftersom det är ganska många som gör det men jag kan inte rå för det! Har fassnat xD Bloggar mer imorgon! Hejdå här är några bilder som jag tog fnär jag var med Felicia för några veckor sen!:)
 
 

Förlåt!

Gud! Förlåt för min uppdatering! Nu är jag i bilen på väg till min träning och hinner inte blogga så jag bloggar mer när jag kommer hem!
Puss

Utgång

Tjena! Om ungefär tio minuter så ska jag gå till gårn! Det känns som om det var evigheter sen sist! Jag har ju haft träningar så jag har inte varit där på typ två veckor:/ Jag tror inte att det kommer vara så mycket folk så vi kommer nog bara Chilla lite;) Igår slutade vi kl 1 för lärarna hade typ något möte, jag ville inte gå hem för min träning började halv nio! Jag ville ju inte direkt sitta hemma och ruttna haha xD Så jag Frida och Keanu gick till donken och käkade lite, vi var där i ungefär en och en halv timme sen åkte jag hem och bara tog det lugnt innan träningen!:D hejdå nu måste jag gå!

Drömrum!