Coola upplevelser!

Hej alla läsare!
Nu börjar det närma sig februari, vilket betyder att alla hjärtans dag är snart här! Jag har kollat runt lite eftersom min kompis Josefin ville ha tips på bra presenter som man skulle kunna ge till en kompis eller pojkvän/flickvän. Det är väldigt svårt att tipsa folk eftersom jag inte vet vad det andra personen skulle tycka om, men www.upplevelse.com är en sida där man kan hitta massa upplevelser som jag tror att många skulle uppskatta. På denna webbsida finns det många saker att välja mellan och till ett billigt pris! Jag kollade igenom den lite snabbt och har redan hittat tre upplevelser som jag skulle älska! Modell för en dag, Segway och Chokladprovning är mina absoluta favoriter. Det skulle vara så coolt att få uppleva en dag som modell, dock är det en bra present till en tjej och inte kille. Det är mest tjejer som vill vara modell för en dag, så det är en bra "tjej" present. Den perfekta "kill" presenten finns nog inte men både Segway och Chokladprovning går bra till båda könen.
 
Segway verkar vara så roligt. Jag har kompisar som åkt det och dom säger att det är svårt i början men när man kommer in i det är det både roligt och spännande. Gud jag hoppas verkligen att någon ser det här och köper en segwaytur till lilla mig. En annan sak som jag personligen älskar och jag vet att många andra gör, det är choklad! Jag skulle älska att få prova olika sorters choklad. Det tror jag skulle vara en bra present för en kille och tjej. Jag hoppas verkligen att jag har hjälp er att komma på rätt spår. Glöm inte att gå in på hemsidan nu bara, WWW.UPPLEVELSE.COM! Om ni vill ha länk till mina tips, så ska ni klicka på ordet så kommer ni dit. Puss o kram.
 
 
 

Tagga Cup

Jag bjuder på bilder utan smink. Jag vet har påsar under ögonen och jag är väldigt blek hahaha!
 
 
 

Lördag

Hej!
Nu är det lördag igen då. Gud är det bara jag eller har den här veckan gått väldigt snabbt? Jag kanske bara känner så eftersom jag hade skol dm i tisdags. Jag har faktiskt inte berättat hur det gick. Vi vann båda matcherna vilket betyder att vi vann gruppen och är vidare till gruppslutspel eller något:). Idag ska jag spela cup, Ica nära cup i Älta. Vi ska samlas kl tre så jag ska bara kolla på ett avsnitt av KUWTK och sen ska jag börja klä på mig. Om ni inte redan visste det så kom min brordotter Leia hit igår och sov över eftersom min bror skulle vara barnvakt. Det var jättemysigt, jag hade inte träffat henne på länge så det var kul! Puss o kram bloggar mer sen.
 
 

Doftljus

Ni som inte känner mig kanske inte vet att jag älskar doftljus. Tycker det är så mysigt med ljus och det blir ännu mer mysigare om dem luktar gott. Häromdan var jag och mamma i centrum, vi gick in i en affär för att köpa en present och så såg jag några doftljus som luktade jättegott! Vi köpte dom i alla fall och jag har faktiskt inte använt dom än, det kommer förmodligen bli första gången idag.
 
 

Skol DM

Hejsan! Hur är läget? 
Idag kommer det att vara en lång dag. Jag gick upp vid sju eftersom jag har hemspråk. Efter den här lektionen som jag är på nu, ska vi samlas halv tio här i skolan för att sedan åka till liljeholmen. Nu undrar ni säkert vart jag ska och varför hahaha! Jag har nämligen skol dm, och för er som inte vet vad det är, spelar man fotboll mot andra skolor. Det kommer att bli kul men också väldigt jobbigt, vi har bara en avbytare. Vi ska spela två matcher efter varandra så vi kommer att bli ganska trötta xD Aja nu slutar min lektion och nu ska jag sova i ungefär en halvtimme, bloggar mer senare. Puss o hej leverpastej!
 
 
 
 

Soon...

Snart så ska jag till london! Jag kan inte förstå att det är 100 dagar kvar, nu tänker säkert många att det är långt kvar men tiden kommer att gå fort, jag lovar. London har alltid varit min drömstad, och nu får jag äntligen åka dit! Det kommer att bli awsome, ett plus är ju att jag åker med Felicia, Marianne och mamma. man kan säga att det blir en liten tjejvecka. Nu ska jag kolla på lite tv så puss o kram!
 

Stressigt

Hej alla läsare! Förlåt för dålig bloggning, har varit väldigt stressad de senaste dagarna. Det är så himla mycket som händer just nu i mitt liv. Förra veckan var det många saker som skulle vara klara i skolan, gymnasieval är väldigt svårt och vårt lag kommer förmodligen inte finnas kvar snart. Dessutom hittade jag inte min sladd till kameran, vilket gjorde att jag inte kunde ladda över bilder. Jag var ganska sur för ungefär tio min sen... 
 
Aja, dags att börja vara lite positiv, ny vecka, nya möjligheter. Häromdan kom min jacka som jag beställt från nelly och den är supersnygg! Jag fotade den igår och eftersom jag inte hittade min sladd har jag inte kunnat ladda upp bilderna så här kommer dom! Puss o kram
 

Wanties



Tattoos

Har ni någonsin funderat över att skaffa en tatuering? Jag gillar tatueringar till en viss grad, men om det blir för mycket så tycker jag bara att det är fult. Dom tatueringarna som jag gillar är små och fina som betyder något speciellt. Om det är någon värdefull text eller figur så skulle jag jätte gärna vilja taturea in något!:D Jag har alltid velat ha en eller fler små tatueringa på min handled som ska representera mina barn. Nu kan jag verkligen inte vänta tills jag skaffar barn och skaffar tatueringar. Måste sluta skriva om det här nu annars kommer jag typ bli besatt hahaha!
 
 

We Heart It




Söndag

Tjenare! Hur är läget? 
Jag har inte mycket alls att blogga om, så det är därför jag har bloggat så dåligt på senaste tiden. Den här veckan kommer förmodligen se likadan ut, det blir mycket plugg och fotboll. På torsdag är det statslagsträning så det kommer att bli kul! Puss o kram, tråkigt inlägg men kände att jag var tvungen att skriva något:)
 
 

St Cupen Bilder

 

Beställt

Hejsan! Idag har det varit en ganska känslosam dag. Vi vann st supen, super glad för det. Blev ite ledsen ett tag men det gick över när jag pratat med mina underbara vänner. Som ni kanske har märkt är det värsta rean på Nelly.com så jag tänkte att jag skulle passa på att köpa något till mig själv. Först ville jag köpa ett par klackskor men det är inte exakt vad jag behöver utan det slutade med att jag köpte en snygg skinjacka. Något som jag faktiskt behöver. Jag är jättenöjd med köpet och nu ska jag avrunda dagen med lite film. Puss och kram!
 
 
 

Caviar Nails

Förlåt

Hej alla bloggläsare!
Jag är så ledsen att jag inte har bloggat något på flera dagar. Jag har mått dåligt och haft fullt upp, så jag hade helt enkelt glömt bort bloggen. Men nu mår jag mycket bättre och ska försöka att blogga mycket mer. Nytt år = Ny start på bloggen. 
 
Idag har jag fått sova hur länge jag vill, det var så himla skönt. Jag har dömt de senaste två dagarna och det innebär tidiga dagar. Igår dömde jag mitt sista pass, det var skönt att få allt gjort och nu har jag mer pengar! Lite senare ska jag till Celine, där ska vi fixa oss och sen går vi ut. Puss o kram bloggar mer senare.