Nytt försök

Hej alla fina läsare!
Som ni kanske har märkt så har jag inte bloggat på ett väldigt långt tag. Anledningen till det är att jag har ingen dator och gillar somsagt inte att blogga via mobilen. Men jag har faktiskt får förfrågningar om att börja skriva igen, vilket gör mig jätteglad. Det är superkul när ni skriver till mig om bloggen. Nu tänkte jag göra ett nytt försök att börja blogga igen. Dock har min statistik skjunkigt mycket, men det räknade jag med eftersom jag slutate blogga för så lång tid. Jag hoppas iallafall att nu uppskattar att jag gör ett nytt försök igen och det kommer massa roliga inlägg som jag har tänkt till framtiden, så det är bara att hålla utsikt! 
Puss o Kram


En Present Att Minnas!

Hej!
Det börjar närma sig julafton nu, mindre än en månad kvar. Något som dock kan vara väldigt svårt och stressande är att hitta den perfekta presenten till någon speciell. Jag vet själv hur jobbigt det kan vara, tro mig.. Jag suger på att köpa bra presenter. Men som tur var finns det samma hemsidor som kan underlätta sin semester. Förra året tipsade jag om en hemsida som heter http://www.upplevelse.com. I år ska jag göra detsamma eftersom den är så himla bra. På denna hemsida kan du hitta otroliga upplevelser för ett jättebra pris.
 
Jag skulle personligen bli superglad om jag fick en utav deras aktiviteter. Till exempel chokladmassage, hur skönt skulle inte det vara? Jag älskar choklad, och massage tackar man inte nej till. Klickar ni på länken HÄR kommer ni även att hitta flera olika kategorier på hemsidan, Mat & Dryck osv. Jag rekommenderar att ni i alla fall kollar på hemsidan, för tro mig, ni kommer att hitta det ni söker efter!
 
Puss o Kram