PEACE

Nacka forum!

Hejsan! Idag vaknade jag ganska sent haha! Så jag gick upp åt lite frukost städade mitt rum och sen åkte jag och träffade Ella! :D Jag behöver båda vi två behöver en skin jacka så vi åkte till nacka forum för att kolla efter en... Det fanns typ inga snygga kvar! Det fanns en fin skin jacka men den var vit och jag vill helst ha en svart! Och om vi hittade en fin så kostade den jätte mycket!:( Är jätte ledsen för jag vill verkligen ha en snygg skinjacka! Men jag köpte några andra saker! Så så dåligt var det inte att vi åkte dit! Jag köpte en jeans jacka för 299kr ett par vita jeans för 99kr och ett par trosor för 69kr. Jag blev jätte nöjd med vad jag har köpt och nu ska jag kolla på lite tv och ta det lungt för imorgon är det Måndag...):
Hejdå!
 

INSPO

Starbucks ♥ | via Facebookjustin bieber | TumblrWe Heart It | via FacebookjustSMILEandKISSjustSMILEandKISS4. drawings mix ♥ | via FacebookHawaii! ♥Hair and Make-up / pink and cute #girly
your perfect to me  | via TumblrTumblr
~what a Beautiful surrender | via Tumblr
♥birds | via Tumblr

Hejsan!

Hej! Nu har jag äntligen gjort klart min NO uppgift! Jag har skrivit sååååå långt! Jag hoppas verkligen att jag får bra betyg för dethär! Iallafall... jag har inte bloggat på ett tag och jag är ledsen för det men jag har inte orkat... I måndags såg jag ju min älskling Justin! Det var helt sjukt... Jag stod nästan längst fram och han är helt underbar! Efter den dagen har jag inte slutat tänka på honom en ända sekund! Älskar honom så himla mycket! Idag har jag bara pluggat så har inget att skriva om! xD Men nu måste jag sova för jag gick upp tidigt idag och är fett trött!
Tack o hej leverpastej!
 

Justin bieber

BRUN ELLER VAD?

Sommaren 2012

Sen träning

Tjena!
Hur är läget?:) Jag vet att jag inte bloggade igår och i förri går men jag gjorde faktiskt en video igår men det blev så lång att den inte fick plats på videofyme hahah! srt för det! Så jag tänkte att jag ska göra en video imorgon istället! Kanske till och med bättre än den som jag hade tänkt att lägga upp för det var typ bara jag som sminkade mej hahaha! xD Så... Igår var jag men Angelica och vi gick till gårn! Det var ganska tråkigt om jag ska vara ärlig! Nu har jag nyss kommit hem för jag har varit och hämtat min lillebror och snart ska jag laga lite mat eftersom han har träning ganska tidigt medans jag har en sen träning som börjar kl 20.30! Så nu ska jag gå och laga lite mat! Jag kanske bloggar lite mer ikväll också!:D
 

Snygga Klänningar Från Bubbleroom

Länk HÄR!
 
Länk HÄR!
 
Länk HÄR!
 
Länk HÄR!
 

Helgen

Hej! Nu är jag på bussen på väg hem! Jag tänkte blogga lite om helgen eftersom jag inte har hunnit eller orkat blogga! Vi börjar med fredag! I fredags slutade jag runt tre tiden, direkt när jag hade slutat så mötte jag Celine och Emma vid gullmarsplan för vi skulle in till stan för att Emma skulle köpa ett par byxor och jag skulle köpa en tröja. Jag köpte en jätte gullig top/blus från bikbok som jag kan lägga upp bild på imorgon!:) När vi hade shoppat klart åkte vi hem till mej och åt lite tacos:) Sen vi ungefär kl 8 gick vi till gårn och träffade några människor! xD I lördags gick jag upp tidigt för jag hade borta match i barkaby! Matchen gick ju inte så bra hahaha.. Vi förlorade med 5-1 så jag var ganska sur! Jag var hemma vid ungefär 4 tiden och när jag hade duschat och så var kl redan halv 6 så jag orkade inte göra något. Det slutade med att jag satt och kollade på Star Wars med familjen;) hahaha! Igår hade jag också match men det var hemma och i division 3 så vi vann med 14-0 haha en ganska tråkig match eftersom det inte var något bra motstånd. När matchen var slut åkte jag hem och lite senare kom mormor och morfar på besök. Vi grillade och hade det mysigt!:) Idag har jag inte hunnit göra något eftersom jag sitter på bussen på väg hem men lite senare har jag träning och vi får hoppas att det går bra!:) Just nu håller jag på att spela sönder #THATPOWER men will.i.am och justin bieber! Hahahaha hejdå!:)

Lunch

Gud förlåt för att jag inte bloggade imorse men jag åkte med Eric och vi hade inga sittplatser på bussen så jag orkade inte blogga! Jag ville bara säga det och att jag snart får åka hem och på vägen hem kommer jag att blogga om helgen!:) Puss!

Vår Jackor Från Bubbleroom

Länk HÄR!
 
 
Länk  HÄR!
 
 
Länk HÄR!
 
Länk HÄR!

Mina änglar

Tjena! Hur är läääget? Nu sitter jag på bussen på väg till min praoplats!:) Och jag tänkte blogga lite eftersom jag bara skrev ett inlägg igår;D Igår träffade jag mina änglar Ella och Celine, vi var först hemma hos mej och gjorde inget särskilt, vi kollade på lite tv och snackade typ xD Sen tog vi några bilder och gick till gårn!:) Jätte mysigt att vara där med dom på en onsdag för om dom följer med så kommer dom på fredagar. Ungefär vid nio tiden kom Frida också och aa vi snackade och så lol xD Det var det som hände igår så hejdå!:)

Apr. 10, 2013

Anledningen till att jag inte bloggade igår var för att jag tog en annan buss på morgonen och när jag kom hem skulle jag på träning!:) Idag är det ingen träning alls så jag och celine ska gå till gårn!:D Jag har inte gjort så mycket, jag har jobbat och tränat... Så har min vecka sett ut xD Så jag bloggar mer sen!:) puss

PRAO

Tjenis penis bloggen! Hur är läget? Nu sitter jag på bussen påväg till universitet!:D Vi har ju PRAO i två veckor så nu sitter förmodligen många i skolan medans vi kan Chilla!;) hahaha! Jag kommer nog blogga mycket mer nu för att jag kommer sitta på buss och tunnelbana ganska länge så det kommer verkligen att bli mer bloggande! Igår var jag på premiären på Friends arena! Det var 43 000 på den matchen! Skit mycket folk men matchen var ganska tråkig. Det hände inte så mycket:/ I lördags var jag bara hemma och chillade hela dagen hahaha xD I fredags var jag ju på 18års fest och det var jätte mysigt! Mycket dans och skratt!:D Jag har inte så mycket mer att skriva om men jag kommer nog att blogga på vägen hem! Så stay tuned;)

Nya bebisar!

Hej! Nu har jag äntligen hittat några skor som är snygga och sköna att gå i! Jag kommer verkligen att använda dom här på sommaren!