Safe and Sound

Hej allihopa!
Hur mår ni? Själv mår jag väldigt bra, idag kl 00:15 ungefär, landade vi med planet. Det tog lite lägre tid än vad jag trodde att komma hem eftersom vi hämtade ut vår hyrbil. Dessutom är det en bit att åka från flygplatsen. Jag gick och la mig kl 3 och var helt slut! Men idag är jag mycket piggare och längtar till brons matchen! Vilka hejar ni på? Jag tror att Holland kommer att vinna, men man vet aldrig för allt kan hända i fotboll. Puss o kram,


Lite Presenter

Hej alla fina läsare!
Som många redan vet fyllde jag år för några veckor sedan och jag tyckte att det vore kul om ni fick se några av alla mina fina presenter jag fick. Fick mest pengar, det kommer jag inte lägga ut bild på för jag är ganska säker på att ni vet hur pengar ser ut. Så här kommer de fina presenterna, när det gäller veckans blogg är jag lite efter med lottningen och vinnaren så det är inte riktigt klart än, men jag råder er att hålla bloggen i sikt för det kommer snart att läggas upp. Puss o Kram

Äntligen

Äntligen är sommarvärmen här i Sverige, som vi har längtat efter så mycket. Jag tror det blir årets första dopp idag, då tar jag förmodligen med mig min kamera så håll utsikt efter mer inlägg. Statistiken har ökat och det är jag superglad för, det får mig att fortsätta blogga och jag är jättetacksam för er som läser min blogg! Puss o Kram.
Yummy

The Fault In Our Stars

Igår var jag på bio och såg en av de bästa filmerna jag sett på länge! Jag visste dock redan vad som skulle hända, så det var inte en jättestorchock för mig som det kanske var för de andra. Trots det grät jag som bara den! Jag vill inte skriva vad filmen/boken handlar om eftersom det finns folk som inte sätt eller läst den. Men jag rekomenderar verkligen att ni ser filmen, jag har inte läst boken än men efter igår kommer jag defenitivt läsa den.
 

Tävling

Reglerna är enkla - kommentera det här inlägget, till exempel "jag är med". Skriv även din bloggadress, alla har lika stor chans att vinna. Jag kommer att lotta ut vinnaren i slutet av denna vecka. Lycka till!