Vinterjackor

Hej! Jag tycker dom här jackorna är så himla snygga! Jag har dock redan en vinterjacka men om du letar efter en snygg jacka så kan jag tipsa dig om dom här tre! Dom kanske inte är dom billigaste men det är helst klart värt pengarna!:) Så klicka på länken för mer bilder!
                LÄNK HÄR!                                          LÄNK HÄR!                                      LÄNK HÄR!
 

Ont i benet

Hej alla bloggläsare! Hur är läget?
Idag har jag inte gjort något speciellt än så länge, har varit i skolan och när jag slutade åkte jag direkt hem, nu sitter jag bara framför tvn och äter lite. Senare ska jag nog åka och kolla på träningen, kan tyvärr inte spela för har ganska ont i mitt ben. Jag blev sparkad på matchen i lördags och det är nog bäst om jag vilar det en eller två dar!:) 
 
 

♥Fotboll♥

 
 
 
 
 

Fredag!

Äntligen är det fredag! Idag ska jag verkligen inte göra något alls! Jag ska bara ta det lungt och kolla på film framför tvn med massa godis! Idag var det bara en helt vanlig skoldag, inget speciellt, vi hade ett prov och en redovisning så det var skönt att få det överstökat. Bloggar mer senare!:D
 
 

Höst

Vanlig dag

Tjena!
Idag har det inte hänt något alls. Jag slutade som vanligt sent och åkte hem direkt efter skolan, jag var så himla hungrig! Våran skolmat har inte varit god dom senaste dagarna så jag dör typ i skolan! Imorgon ska jag åka till alby efter skolan och fixa mina ögonbryn sen senare på kvällen är det träning, jag får se om jag ska gå jag har ganska ont i foten efter en smäll på träningen. Nu ska jag måla mina naglar så hejdå!:D
 

Donut

 

Ska prova

Jag ska snart prova den här masken som mamma beställde mot porer jag kommer att skriva om det är bra eller så om några dagar!:D
 

Helgen

Hej! Nu ska jag snart äta, jag har spelat match idag och efter den åkte vi och kollade på min bror som spelade. Jag har inte bloggat så mycket i helgen, har tänkt att göra det men har haft saker att göra hela tiden. I fredags kom Ella hem till mig och vi chillade bara lite och åt lite godis och hade fredagsmys!
 
Ella sov ju såklar över men nästa dag skulle jag åka med mamma och kolla på henne när hon skulle springa ett lopp så Ella åkte hem:). Senare på kvällen kom Felicia hem till oss och vi spelade lite fifa och kollade på tv;)
Här kommer lite bilder från helgen
 
 

Halvdag

Tjena!
Nu ska jag snart äta middag för jag är vrålhungrig! 
Jag slutade kl 12 idag eftersom vi hade halvdag, jag skulle ha träffat ella men hon skulle ha öppet hus eller nått så det blev aldrig av. Jag har istället bara chillat hemma och pluggat lite;) 
Min uppdatering har varit dålig och jag ber om ursäkt för det men jag har haft träningar och har inte orkat blogga, det kanske kommer att bli sämre vissa dagar för jag slutar ganska sent.
 

Bästa

 
 
 

Slitet hår tips!

Hej! 
Nu tänkte jag tipsa er om en jättebra produkt som jag har börjat använda mot slitna toppar! Jag vill spara ut mitt hår och vill inte klippa mig, men min toppar börjar bli ganska slitna så jag har börjat använda en marokansk olja som ska göra topparna bättre. Om ni har slitna toppar så borde ni köpa den här oljan, haha fast jag vet inte vart den är köpt för det var mamma som fick den förut men såhär ser den ut iallafall!:)
 

Stan

Halloj! Idag har jag bara varit i stan hela dagen! Mina fötter värker och jag har ont i nacken hahah! XD Jag tog iallafall några bilder så här kommer dom!:)
 

Nya saker

Hej nu har jag precis duschat och kollar på lite tv. Efter skolan gick jag och köpte en ny eyeliner och foundation, eyelinern kostade 40kr och jag köpte den på H&M. Foundationen köpte jag på lindex för 159kr, den matchar min hud och det är väldigt bra för jag hittar typ aldrig någon som gör det haha xD Här är iallafall bilder på sakerna!:)
 

Skolan...

Hej!
Jag sitter just nu och har NO lektion och har lite tid att blogga;)
Igår träffade jag Ella, vi åkte hem till mig och chillade lite sen skulle hon hem och hämta sin jacka och då åkte jag till vallen för att kolla på damerna som spelade, dom vann haha bara så ni vet;) 
Jag har inte så mycket att blogga om just nu så bloggar mer sen!