Inspo!-WeHeartIt

☮✿★ Girl ✝☯★☮galaxy | Tumblrlovethelifeyoulive | via TumblrTumblrAlívio Imediato | via Tumblrbeach | TumblrTumblr | via TumblrSmile More | Worry Less | Keep Dreaming | via Tumblr

Bloggar jag läser!

Tjena! 
Nu tänkte jag tipsa er om några bloggar som jag läser!:) Jag älskar att läsa andras bloggar och få inspiration!
Den första bloggen som jag läser är en ganska standard som typ alla läser! Det är iallafall Kenzas!
Älskar hennes blogg, inlägg och mera! Och jag skulle seriöst dö för hennes kläder och skor! SÅ himla snygga! Hon uppdaterar alltid, det gillar jag också. Jag tycker det är jobbig att behöva vänta på ett inlägg hahaha! 
 
Den andra bloggen som jag brukar läsa är AndreaViktorias! Älskar också hennes blogg! Den är rolig och jag får också mycket inspiration av henne och hennes blogg! Så jag tycker attt ni borde kolla in hennes blogg ibland då och då!:D 
 

Blommor

Tänkte lägga upp några bilder på blommor som jag tog när jag var på landet!:D
 

Grekland!

Hej, nu sitter jag förmodligen på planet påväg till Grekland! Jag ska vara där i två veckor så det kommer att bli dålig bloggning! Sorry för det men jag vet inte om jag kommer att ha internet men så fort jag kommer att ha det ska jag försöka att blogga! Det kommer dock inte bli så många bilder tror jag för jag bloggar via mobilen då så ni får nöja er med iphone 4s bilder xD Det här inlägget är tidsinställt och jag har gjort iordning några fler tidsinställda så att bloggen inte blir för tråkig!:D Så jag hoppas att ni fortfarande kommer att gå in på min lilla blogg! 
Puss o Kram!:D
 

Presenter!

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen påväg till Arlanda! Om ni inte redan visste det så fyller jag 15 år idag! Wihoooo!:D Men eftersom vi ska till Grekland idag så firade mamma,Eric och Antonio mig igår med tårta och jag fick några presenter! Så jag tänkte att det vore kul om jag la upp bilder på dom så ni får se vad jag fick!:D 
Chao!
 
 
 

Målar Naglarna!

Hej!
Nu sitter jag ute i biniki och njuter av min sista dag i Svergie!;) Imorgon åker jag ju till Grekland så jag tänkte bara sitta ute och sola lite medans jag målar mina naglar! Vi ska vara borta i två veckor så jag får lite beslutsångest för ja vet inte vad jag ska ta med mig! Hahaha, ville bara blogga lite nu så jag bloggar mer senare!:D
 
 

Bilder-Landet

Tjena! Här är några bilder från landet! Enjoy:)
 

Hemma!

Halloj!
Nu är jag hemma igen! Efter 3 dagar utan att blogga så har jag fortfarande några få läsare som går in och kollar om det har hänt något på bloggen:) Jag har inte haft något internet så jag kunde inte blogga... Men det var jätte mysigt att vara på landet och träffa familjen och vänner! Nu håller jag på att ladda upp alla bilder så stay tuned för det kommer att komma massa bilder!

Landet

Tjenis!
Nu ligger jag hemma och är förkyld! Kul... Jag har haft ont i halsen i typ hundra år nu och det är ganska dålig tajming för idag ska jag till vårat landställe och vi ska vara där i några dagar. Sen en dag efter vi har kommit hem ska vi åka till Grekland. Eftersom jag kommer att vara borta ganska mycket nu så ska jag försöka att blogga så mycket som mölligt men det kan bli lite svårt. Jag kan iallafall lova er att jag kommer att fota många bilder så när jag kommer hem kommer det att komma upp massa bilder! Nu har jag inget mer att blogga om för det har inte hänt något eftersom jag är sjuk! Så hejdå!
 

Gothia

Tjena! Nu har tiderna till Gothia kommit! Alltså vilken tid vi ska spela och vilka vi möter! Här är det enjoy!
 

New In

Hejsan! 
Nu har jag precis kommit hem från Farsta med mamma! Jag gjorde inget speciellt och så ringde hon och undrade om jag ville följa med, så jag åkte ju såklart;) Vi skulle till Farsta för att köpa en present till Michan som fyller år en dag efter mig, alltså den 26 juni men eftersom vi kommer att vara borta då ska vi ge henne en present imorgon för då ska hela familjen till landet!:D 
 
Jag ska ju till Grekland den 25 och jag har velat ha en ny bikini så jag passade på att köpa en;) Hahaha eller jag snarare sagt mamma.... Det är vit och jag älskar den. Jag kommer att se jättebrun ut i den sen när jag har fått lite färg på mig;D Jag köpte också två par nagelack! Här kommer några bilder så bloggar jag lite mer senare!
Chao:*
 
 

Antonio 10 år!

Hejsan alla fina bloggläsare! Innan jag ska börja skriva om att Antonio fyller år idag vill jag bara säga att min statestik har stigit sjukt mycket och det är jag jätte tacksam för, så tack till alla som läser min blogg!
 
Iallafall som ni ser på rubriken fyller min älskade lillebror år idag! Jag kan inte förstå att det var 10 år sedan han kom till jorden! Allt har gått så himla fort och han är världens snällaste och bästa lillebror man kan ha! Förra året fick han inte den födelsedagen som han förtjänade, det var lite kaos på flygplasten när vi skulle åka hem till Svergie men jag hoppas verkligen att han får en bättre iår! Och om du ser det här Antonio vill jag att du ska veta att jag älskar dig och grattis på födelsedagen!
 

Fotboll

Tjena! Nu sitter jag ute och chillar lite i solen! Det är så sjukt varmt! Idag har jag bara varit hemma med Antonio vi har varit ute i flera timmar och spelat fotboll. Jag lärde honom några saker;) Hahaha, det gör inte lika ont i halsen men det gör fortfarande ont! Vi får se om det blir någon träning idag... Imorgon fyller Antonio år, men innan vi typ ska "fira" honom ska jag till tandläkaren! Sen ska han till landet, vi ska också dit på torsdag. Har inte så mycket att blogga om så Hejdå!
 

Gothia

Hej! 
Igår när mamma gick in på gothias hemsida såg vi att grupperna har kommit ut! Jag är sjukt taggad nu och det är totalt 28 grupper med 4 lag i. Alltså i filickor år 15. Det är lag från massa olika länder, i våran grupp kommer vi att möta ett norskt lag så det ska bli kul! Nu är det bara 26-25 dagar kvar! Gud vad jag längtar! 
Här är en bild på våran grupp och några fler!
 

Ont i Halsen...

Hej! 
Jag hoppas att allt är bra med er, för det är det inte med mig.... Jag har jätte ont i halsen, så fort jag sväljer gör det ont och jag har ätit en jätteäcklig tablett som funkade lite. Det gör fortarande ont men inte lika mycket som imorse. Pågrund av att jag hade ont i halsen vaknade jag på natten flera gånger och så vaknade jag tidigt idag! Idag ska jag nog inte göra något eftersom Antonio är hemma och jag kan inte lämna honom helt ensam. Nu ska jag äta lite lunch och jag bloggar mer lite senare!:D