13 DAGAR!

Hej! Jag kan inte fatta att det bara är 13 dagar kvar tills skolavslutningen! Läntar så sjukt mycket till sommmarlovet. Jag har så mycket planerat och jag hoppas att allt kommer vara perfekt! Jag har iallfall en skolavslutningsklänning nu så det kan jag ju checka av från listan!;D Idag har det inte hänt något. Jag slutade en timme tidigare än vanligt så jag gick och hämtade Antonio direkt för jag har inget att plugga på. Snart har jag träning så jag ska börja klä på mig mina tränings grejor! Hasta la vista!
     Tumblr | via Tumblr  quotes | Tumblr     
<3 | via Tumblr  Dream On | via Tumblr

NEW IN

Ett linne från H&M 99kr

Tattoos

Har ni någonsin funderat över att skaffa en tatuering? Jag gillar tatueringar till en viss grad, om det blir för mycket så tycker jag bara att det är fult. Men det finns små och fina tatueringar som betyder något speciellt. Om det är någon värdefull text eller figur så skulle jag jätte gärna vilja taturea in något!:D Jag har alltid velat ha en eller fler små tatueringa på min handled som ska representera mina barn. Jag tänker inte säga för mycket för det finns några som kanske också vill göra det efter jag sagt det här och jag vill helst inte att så många skaffar det. Nu ska jag kolla på lite tv men så tycker jag iallafall om tatueringar!:D
Tattootattoo | via Facebookwe heart it | TumblrTattoo IdeasDrafts | TumblrKey(17) Tumblrblack and white, girl, hair, love, tattoo - inspiring picture on Favim.com

Gothia

Hej! Nu sitter jag och kollar på lite tv medans jag kollar runt på olika bloggar. Det är ganska kul att se hur olika vissa kan vara. Det här inlägget ska iallafall handla om gothia. Jag har väntat så länge på att vårat lag ska åka dit. Jag har alltid hört talas om den cupen och hur stor den är och idag så kollade jag på gothias hemsida och det är så många lag som ska vara med fast det är bara 30% som är tjejer. Det kommer lag från hela världen så det ska bli kul att möta lite olika lag istället för samma som vi alltid möter i sanktan. Jag ville bara säga det och det är bara 51 dagar kvar tills vi åker!:D Hejdå!
 
 

Träning

Hello! Nu sitter jag hemma och äter lite mat! Jag har nyss tagit en lång skön dusch efter en träning. Vi körde styrka kondition haha kände att jag kanske behövde det;) Jag hann inte göra så mycket idag eftersom jag stannade efter skolan och jobbade med en NO uppgift som ska vara klart snart. Imorgon har jag ingen träning så jag tänkte åka in till stan eller bara ta det lungt!
Chao:)

Nytt Nagellack!

Hej! I förrigår så köpte jag ett nagellack som jag älskar! Jag har alltid velat ett svart nagellack men jag tycker att det är så dyrt att köpa det! Hahaha så i lördags när jag var och handlade mat med familjen så hittade jag ett jättebra nagellack för 10kr! Fett nöjd med mitt köp hahah! Så här ser det iallafall ut!:)
 

Skolavslutnings klänningar "Del 1"

Hejsan! Här är ett par klänningar som jag tycker passar sjukt bra till skolavslutningen som är om bara några veckor!:D Det blev så många så jag kommer att göra "Del 1" och "Del 2"! Enjoy 
Ps: Ni kan hitta alla klänningar på Nelly.com
                                      


Ta mig tillbaka

Tandläkaren

Så jävla sur

hejsan alla läsare! ville bara medela er om att jag är så trött på att förlora hela tiden! Vi måste skärpa oss och bli bättre seriöst! Jag har nyss kommit hem och jag känner inte för att göra något, det ända som skulle kunna göra mig gladare är att gå och shoppa! Vilket kanske inte kommer att hända för jag har inga pengar.... Så nu är jag ännu surare! Hejdå ville blogga lite!

Skola

Hejsan! Nu sitter jag i skolan och har svenska lektion!:) Idag ska jag träffa Ella efter skolan och vi får se vad vi hittar på!:D Igår hade jag tänkt att blogga efter träningen men det var sen träning och jag orkade helt enkelt inte! xD På valborg var jag med Felicia och min familj så det var mysigt! Dagen efter var vi ju lediga så jag slaggade hos Felicia och vi låg typ i sängen hela dagen och slappade;) Imorgon vet jag inte vad jag ska göra för det är ingen match som det brukar vara utan vi ska spela på söndag. Så jag hoppas att jag kommer på något att göra!:D

10 tips till en bättre blogg

1. Publicera nya inlägg ofta.

Jag ökar aldrig så mycket i besökarantal som när jag bloggar mycket under en period. Nya läsare är svårflörtade och otåliga. Hittar dom en ny blogg, som dom tycker är intressant, klickar de in många gånger, tätt efter varandra strax efter upptäckten för att se om bloggen faktiskt är så bra som de först trodde.

2. Betrakta din egen blogg.

Vad gillar du att läsa om? Vad får dig att fastna för en blogg? Skulle du personligen tycka att det var kul att läsa om att du var på stan med V, som du inte visste vem det var? Om inte, så kommer förmodligen ingen annan heller att tycka att det är intressant. Skriver du om någonting som du tycker är kul så smittar det också av sig på inläggen och det blir roligare att läsa.

3. Skriv om något som andra kan känna igen sig i.

Allt handlar om att skapa en kontakt med sina läsare. Få dem att känna sig hemma, känna igen sig.Genom att skriva om någonting som många har erfarenhet av, skapar du ett engagemang. Låt dem berätta sina egna historier.

4. Placera din blogg i en kategori.

Det är lättare att hantera en blogg som har ett "tema". Fotoblogg, konstblogg, modeblogg osv. Eller gör en egen liten mix.Blogga om det som du tycker är intressant, inte det som är aktuellt/modernt nu.

5. Våga vara unik.

Det är lättare att slå igenom med något helt nytt, än att slå igenom med något som redan finns och speciellt sånt som finns i väldigt stora mängder.Som läsare är man intresserad av sådant man inte sett förr, sånt som man inte kan läsa någon annanstans. Undvik att hamna i facket "Fint, men det där har jag sett miljoner gånger förrut", då det är så lätt att besökarna bara bläddrar förbi och det vill vi ju inte?

6. Locka med bilder.

Jag postar inte ett inlägg utan bilder (med undantag för inlägg där texten är för stark i sig).Själv är jag den typiska "Läser bilder"-bloggaren. Jag är väldigt dålig på att läsa texter, i alla fall när det kommer till nya bloggar. Finns det en intressant bild som kallar på min uppmärksamhet så läser jag texten, men annars är jag väldigt svår faktiskt. Så använd bilder för att leda in läsaren.

7. Var personlig.

Det är svårt att få grepp om en blogg som bara handlar om nyheter/prylar/osv. Det är lite som att surfa runt på aftonbladet, eller någon annan platt och opersonlig sida. De är bra att fördriva tiden med, men det krävs mer för att man ska vilja stanna kvar och ägna sin kvalitetstid på dem. Så.. visa dig själv. Vem är du? Vad gör du? Vad gillar du att göra? Du behöver inte läcka en massa privat information om dig själv. Se det som att du försöker bekanta dig med nya vänner.

8. Lägg ner tid.

Engagera dig i din blogg. Om inte du gör det, varför ska någon annan göra det då?

9. Ha en ren och snygg design.

Nu menar inte jag att du ska skaffa värsta vråldesignen. Jag menar bara att det kan vara värt att köpa en design av någon som kan, eller ta hjälp av någon designsida, som tex. designadinblogg.se, för att komma ifrån den här "standardblogg-på-blogg.se-looken".

10. Variera innehållet.

Jag kör inte foto på foto på foto på foto för jag vet att det blir lite trist i längden. Istället blanda in lite vardag, lite illustrationer, lite tips och lite stil... det uppskattas.