2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag tror faktiskt inte det. Eller jo, jag köpte massa julklappar vilket jag aldrig gjort förut med mina egna pengar. Förutom till mina kompisar såklart.
Hur har ditt 2013 varit?
2013 har varit AMAZING! Det har varit ett jättebra år och jag hoppas och tror att 2014 bara kan bli bättre.
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? 
Wake Me Up - Avicii och Drunk - Ed Sheeran
Bästa köpet?
Det bästa köpet jag gjorde i år var nog min plånbok som jag köpte i Grekland. Jag hade sett en sån plånbok i en affär och sen när vi gick dit för att köpa den fanns den inte där längre! Vi letade i många affärer innan vi hittade en likadan. Den är så himla snygg, jag får dessutom plats med mycket i den.
Vad önskar du att du gjort mer?
Jag önskar att jag hade träffat mer kompisar som jag inte träffar så ofta. Alltså tagit kontakt med dom mer, det får helt enkelt bli en sak som jag ska försöka förbättra 2014
Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag kanske inte skulle ha sovit så mycket som jag gjorde hahaha. Sover ganska länge så halva dagen försvinner typ.
Vad gjorde du på din födelsedag? 
På min födelsedag var jag på planet påväg till Grekland. Jag solade och badade när vi var framme. På kvällen gick vi och år på en söt resturang en liten bit från hotellet.
Har du lärt dig något nytt?
Det har jag säkert, jag menar jag går ju i skolan och lär mig nya saker hela tiden.
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 
Jag kommer aldrig att glömma den 22 april, jag såg Justin Bieber för andra gången. Jag stod längst fram, det var helt fantastiskt! Jag såg öven One Direction och Rihanna i år. Jag kommer heller inte glömma den 13 juni, skolavslutning. Och den 24 juni, min födelsedag. Självklart kommer jag också komma ihåg den 14 juli, dagen då Gothia började.
Har du rest under året? 
Ja. Jag har åkt till Grekland och till Göteborg. Det blev inte så mycket resande i år men i April blir det London men mina favvo tjejer så det ser jag defenetivt fram emot!
Vad förväntar du dig av det kommande året?
Att jag kommer att ha väldigt kul och kanske till och med hittar en kille som jag vill vara med.
Fick du några nya vänner i år? 
Ja, massor. 
Vad spenderade du mest pengar på?
Jag tror kläder. Köper väldigt mycket kläder som ni kanske har märkt.
Har du haft ett förhållande under 2013?
Nej. Jag är forever alone.
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Gör som du känner, skit i alla andra.

Favoriter 2013

Snart är det 2014 så jag tänkte tipsa er tjejer om några mascaror som jag har använt det här året! 
Den första mascaran som jag tänkte tipsa er om är Maybelline The Colossal Volum Express Smoky Eyes Smoky Black. Haha den har ett ganska långt namn så jag översätter inte till svenska. Den här mascaran har jag använt från början av året till slutet! Den är så bra och får mina ögonfransar att bli jätte långa. Ni borde verkligen köpa den.
Den andra mascaran heter Maybelline The Rocket Volum Express och är super bra! Anledningen till att den är en av mina favoriter är att den skapar inte så många klumpar som de flesta mascaror gör. Jag hatar det! Därför tycker jag verkligen att ni ska köpa den här mascaran. Helt klart värt det, ni kommer inte ångra er.
 
 
 

Mot kusinerna

Tjena! 
Nu ska jag och familjen åka till mina kusiner för att träffa alla! Det ska bli mysigt. Idag ska jag nog inte göra så mycket mer utan jag får hitta på något imorgon efter st. Puss o kram bloggar mer senare!


Bästa domaren i stan

Tjoho! Hur är läget?
Själv är jag väldigt trött och sliten. Det var hemskt att gå upp tidigt idag igen.. 
Nästa gång jag dömer är den andra januari så jag kommer få sova ut några dagar! Idag dömde jag och Hanna små ått åringar. Dom var så söta, det fanns sarger som dom spelade med som gjorde att bollen inte gick ut utanför linjen. Det var inte så mycket att göra så det var skönt, dock gick tiden väldigt långsamt eftersom det inte var så mycket spel. Nu ska jag kolla på lite tv puss o kram!
 
 

Lång dag

Hejsan bloggen!
Förlåt för att jag har varit så dålig på att uppdatera på senaste tiden, jag har helt enkelt inte orkat. Idag gick jag upp kl halv 7! Helt otroligt att jag orkade gå upp så tidigt. Jag fick skjuts till slottshallen där jag dömde många matcher tillsammans med Hanna. Det var jobbigt att gå upp tidigt men det blir helt klart värt det när man får sina pengar. Imorgon ska jag göra samma sak så jag ska ta och lägga mig nu, är så himla trött! Puss o kram 


Thank You Santa

Hej allihopa!
Igår var det julafton, familjen kom hem till oss och det var jättemysigt. Fick jättefina presenter, tack så mycket. Jag är väldigt tacksam över att jag har en så fantastik familj och får möjligheten till att så fina presenter! Jag har tagit kort på presenterna så här får ni, det var ganska jobbigt att fota klackskorna som jag fick men vad gör man inte för sina läsare;)
 

Jullov

Hej allihopa!
Nu är det äntligen jullov. Det ska bli så skönt att bara ta det lungt och vara med familjen. Vad ska ni göra på jullovet? På julafton kommer kusinerna hem till oss och sen har jag inte så mycket planerat utan vi får se vad jag hittar på. Jag har inte så mycket att skriva om just nu så jag bloggar mer sen!
 

Ge mig snö!

Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton och det är fortfarande ingen snö! Jag menar vad är julen utan snö? Det är liksom ingen jul känsla utan snö. Jag hoppas verkligen att det börjar snöa snart!

Sovmorgon

Godmorgon bloggen! 
Nu är jag på idrottslektion, jag kan dock inte vara med pågrund av att jag blev skadad igår på matchen. Det gör ont i knät men jag tror att det kommer lägga sig. Jag blir nästan aldrig allvarligt skadad;) Idag hade vi sovmorgon och jag började 9.45 istället för 9.00 så det var skönt! 


Eye Shadow

Tjena!
Det blir ett sent inlägg igen. Jag har haft fullt upp idag igen så ber om ursäkt för det är sena inlägget. Innan jag åkte till mina kusiner hann jag ta bilder på mina ögonskuggor som jag köpte igår. Nu tänkte jag lägga upp bilder på dom. Det var 2 för 1 så båda två kostade bara 49kr! Dom  var jättebra, jag använde dom idag. Jag är supernöjd med mitt köp! Om ni har svårt att sätta på ögonskugga borde ni verkligen köpa dom här! 
 

Nagellack

 

Julshopping

Hejsan!
Det blir ett sent inlägg idag, sry för det men jag har inte orkat blogga. Jag har nyss kollat på en film och målat naglarna så nu har jag tid. Idag vaknade jag ganska tidigt, blir så himla sur när jag vaknar tidigt på helger. När jag hade varit uppe ett tag så kom jag på att det är ungefär en vecka kvar till jul! Jag hade inte köpt nått alls. Så jag messade Ella och vi åkte in till stan och handlade lite saker. Jag köpte en liten julklapp till mig själv också, tyckte att jag förtjände det hahaha. Jag kommer lägga upp bilder imorgon på sakerna jag köpte till mig själv. Det är två ögonskuggor. 
 
Imorgon ska jag spela en tränings match mot Ängby så jag ska förmodligen upp ganska tidigt. Jag får se om jag hinnet blogga mycket imorgon. Efter matchen ska jag till mina kusiner för att fira Ari. Vi får väll helt enkelt vänta och se xD Puss o kram
Bilder från idag!

Lucia

Hejsan!
Idag är det fredad, äntligen. Jag ska nog ta det lungt idag och bara vara hemma, äta godis och kolla på film. Tidigare idag hade vi luciatåg, det gick sådär.. Hahahaha. Jag har faktiskt inte så mycket att skriva om så ni får några bilder från idag:D
 

Smile

Hej!
Idag har det varit en jätteskön dag. Vi började kvart över åtta och hade musik i fyrtio minuter, sen hade dom som behövde bild och efter det slutade vi! Jag gick dock inte hem eftersom jag ville göra lite mer på slöjden så jag gick hem vid tolv ungefär, men det är fortfarande tidigt. 
Imorgon är det lucia, vi får se hur det går.. Vi låter lite sådär så hoppas att vi inte skämmer ut oss för hela skolan. Nu ska jag åka in till stan för att fira min kusin som fyller 18! Bloggar mer senare, puss o kram
Lite bilder från idag;)

Gammal Bild

Gud, jag gick nyss igenom min blogg, hittade jätte fula bilder på mig. Inklusive denna bild som jag kommer att lägga upp. Hahahaha mina bilder var inte i bra kvalite, jag skrev typ inget och jag bloggade varannan sekund typ. Jag förstår inte hur folk kunde läsa in blogg då. Haha men nog med det, nu ska jag snart åka till centrum för att gå på ett domar möte. Ska döma i st och tjäna lite pengar;) Hejdå bloggar mer sen