Sommar

Hej!
Nu sitter jag ute i solen och pluggar, det är så himla skönt. Det får mig verkligen att längta till sommmarlovet, bada, sola och vara med kompisar. Jag ska ju snart till london och jag kommer verkligen leta efter söta toppar och klänningar. Gjorde ett litet collage så ni skulle få en uppfattning om hur min stil ser ut och vad jag förmodligen kommer att handla. Puss o Kram
 
 

Details

Kände för att fota mitt rum men bilderna blev inte så bra. Lyckades få några bra bilder på detaljer, så här är dem!
 
 

Gårdagen

Hejsan alla fina läsare!
Nu är jag hemma hos Felicia och ska snart åka hem. Det har varit två jättemysiga dagar med Felicia, vi har vart i stan, jag har spelat fotboll, vi har bakat och tjockat oss framför tvn. Det kan bara inte bli bättre! Dagen fortsätter med att jag ska baka lite mer sötsaker hemma. Vi får se vad jag hittar på senare, puss o kram.


2 veckor

Hej!
Jag kan inte förstå att det bara är två veckor kvar tills vi åker till London. Jag har alltid velat åka dit och har väntat väldigt länge, jag kan knappt behärska mig. Har tjatat om det här väldigt länge så jag vet att många är trötta på att höra det, men jag kan helt enkelt inte hålla mig. 
 
 

Bilder

Guld!

Hejsan! Jag glömde helt bort att berätta en jätterolig sak i förra inlägget. Jag och några tjejer i min klass var ju med i Skol-dm, och för er som inte vet vad det är, tävlar man mot andra skolor. Det finns i massa olika sporter men i vårt fall spelade vi fotboll, vi kom ända till finalen och lyckades vinna den! Så himla kul, vi har aldrig kommit så här långt och nu vann vi faktiskt hela dm.
 
 

Påsklov

Så skönt med lov! Har än så länge inte gjort så mycket, bara vart hemma och sovit ut. Hur ska ni spendera ert lov? Jag ska bara vara hemma, träffa kompisar, spela fotboll, helt enkelt göra det jag älskar. Det blir mycket bloggande under lovet så håll er uppdaterade för det kommer massa med roliga inlägg! Puss o Kram 

2013

Hej!
Jag kände för att throwbacka lite, gick in på min bildblogg och insåg hur mycket jag saknar allt. 2014 har såklart också varit bra, men sommar, Gothia, Grekland. Vill bara åka tillbaka, så mycket glädje!
 

Svar På Fråga

Sjukt fin blogg, men vart är tröjan ifrån? :)
Svar: Jag hittade den på topshop för 110kr, supersnygg! Länk här om du vill köpa den, KLICKA HÄR!

Tränings inspo

🏃💕Ellen Eriksson - I'm the hero of this story, I don't need to be saved.☀️AloeVera dryckNike No pain no gain