Nyårsklänningar från Bubbleroom

Snart är det nyår, så eftersom jag inte har så mycket att skriva om tänkte jag att jag skulle lägga upp lite snygga klänningar som jag tycker passar perfekt till nyår! Jag hoppas att ni gillar klänningarna lika mycket som jag, tror faktiskt att jag ska köpa någon utan dom;D
Länk Här!

2 Veckor sen

Hej! 
För två veckor sen shoppade jag lite, jag har inte hunnit ta bilder eftersom det blir så mörkt väldigt snabbt så när jag kommer hem från skolan kan jag inte ta bilder.. 
Idag vaknade jag iallafall tidigt, jag kunde inte sova jag var helt täppt i näsan, kul! Här kommer bilder på mitt inköp!
Från: BikBok    Pris: 68kr
Från: BikBok   Pris: 68.50kr
Från: Ginatricot  Pris: 49kr
Från: Ginatricot  Pris: 19kr
Från: Ginatricot  Pris: 0kr, gratis vid köp av två smycken

Slutar snart

Hej!
Nur sitter jag i skolan och har min sista lektion. Jag är så himla trött, ikväll är det träning också så jag kanske kommer sova lite innan den lolz.Imorgon är det iallafall fredah vilket jag verkligen ser fram emot! Dels för att det är helg och man får sova hur länge som helst, och vi ska spela en cup imorgon och på söndag!
 
 

Before I Die

 

Julmys

Någonting som jag älskar med julen är när alla ljusslingor, det blir så mysigt när dem lyser upp till exempel mitt hus eller rum. Det blir ju så mörkt på vintern vilket jag inte gillar alls, men ljusslingorna gör det mycket mysigare! Idag hade mamma köpt lite julsaker och hon köpte en ljusslinga som är utanför vårt hus nu, gud vad jag längtar till julen. Jag tog iallafall lite bilder på den så här kommer dom!
 
 

Catching fire

Hej alla bloggläsare!
Förlåt för min uppdatering har haft fullt upp med massa saker. Idafg är det söndag och jag vill bara dö för att imorgon är det skola igen och jag har ingen ork till att gå tillbaka till helvetet.. Jag har nyss kollat runt på några gymnasium och blir så sur för att jag har ganska många D, men jag tycker att jag förtjänar mycket mer Cn än vad jag har! Aja jag får väll se till att höja mina betyg till vårterminen eftersom höst terminen är slut snart. 
 
Igår var jag, Ella och Matilda på bio. Vi såg Catching Fire, jag bara älskar den filmen! Maj Gad den var såå bra, längtar så sjukt mycket tills den sista filmen kommer ut. Jag måste erkänna att jag har fått en liten crush i en av skådespelarna i filmen. Om ni inte har sett filmen så är den Finnick (han heter så i filmen) som jag är typ dödskär i, så himla snygg! Jag kan seriöst inte sluta tänka på filmen, den var så bra... 
Haha nu ska jag sluta prata om filmen och plugga lite så jag bloggar mer senare, puss o kram
 
Min älskling
 

Torsdag

Hej alla fina! Hur är läget? 
Själv mår jag mycket bättre än igår. Jag mådde så dåligt, det var tur att vi inte hade någon träning då. Idag var klassen på gymnaisemässan. Det var skönt att inte vara i skolan men det var dåligt att vi gick idag eftersom idag slutar vi i vanliga fall 14 och det är nästan bara roliga lektioner. Snart ska äta lite och sen åka och träna;D Bloggar mer senare.
 

Tips på Julklappar

Hejsan! Jag tänkte tipsa lite om vad ni kan köpa för julklappar till en kompis, syster eller en ungsläkting, jag hoppas att ni får lite insperation av mina ideer och inte behöver oroa er så mycket om vad ni ska köpa.
 

Trött

Godmorgon bloggen!
Nu är jag i skolan och har haft en lektion eftersom jag har hemspråk om det är någon som har missat det haha, idag är det en halv dag och det ska bli så skönt att sluta ett. I vanliga fall slutar vi kl fyra så det kommer att bli jätteskönt! Jag ska bara hem efter skolan och slappa lite för jag har inte mått så bra dom två senaste dagarna, jag vet inte vad det är men jag verkar vara typ deprimerad... Sen efter det är det träning och efter den ska jag snabbt hem duscha och kolla på matchen, jag hoppas att Sverige spelar bättre än förra gången!
Puss o hej leverpastej
 

Lyx Frukost!

Hej!
Nu ska jag snart klä på mig för jag har gått runt i pyjamas ganska länge nu och om en timme eller lite mer kommer min morfar och hämtar mig, jag måste hem och plugga... Jag har en inlämningsuppgift som ska vara klar idag och måste skriva lite mer. Vi vaknade vid ungefär halv 10 och Felicia gjorde lite pannkakor som vi åt till frukost/lunch xD Brukar inte äta lunch på helger för jag sover ganska länge. Puss och kram bloggar mer sen!
 

Lager 157

Hejsan bloggisen!
Nu är jag hemma hos världens bästa Felicia och chillar lite;D Idag har vi varit i Nacka Forum och shoppat lite, jag köpte massa saker för bara 200kr! Det var värsta rean på bikbok och ginatricot, så jag passade på att handla lite saker där, men jag var ju så dum och glömde mitt kort hemma och jag hade bara tvåhundra med mig men Felicia la ut till mig så ska betala tillbaka sen;D Hur dum får man vara? LOL. 
För en vecka sen ungefär var jag och min familj i haninge så jag passade på att gå in på Lager 157 och hittade två söta tröjor som jag köpte! Blev väldigt nöjd med mina köp och här kommer bilder på tröjorna, enjoy,
 

Me ♥ Christmas

Gud vad jag längtar till julen! Igår när jag vaknade var det frost på min tomt och nu kan jag inte sluta tänka på snö och julen, det är så mysigt.
 

Senaste instagram

Hej! Tänkte bara påminna er om att ni kan följa mig på instagram för mer bilder från min vardag;D Jag heter ofeliaschoultze, om ni klickar på mitt namn kommer ni direkt till min instagram! Här är dom senaste bilderna från insta:D
 

Orkar inte

Hej! Nu är jag hemma efter en lång dag av jobb! Jag har varit hemma ett tag nu så tro inte att jag slutar sent xD Jag praoar iallafall på ett hunddagis, hundarna är så söta och gosiga. Det ända vi behöver göra är att gå ut med dom, mata dom och städa! Nu har snart halva veckan gått och jag pluggar just nu men jag orkar verkligen inte! Jag hatar dessutom att plugga ensam, det är typ bland det värsta jag vet... 
Snart är det träning och jag tror att det kommer vara ganska lungt så det kommer att bli kul! 

Min fotograf

Hej! För länge sen fick jag en fråga om vem som tar mina bilder och jag har inte svarat på det eftersom jag hade glömt det haha oppsie.. Nu får ni iallafall ett svar! Vissa bilder som är svåra att ta på mig tar någon i min familj som till exempel mamma eller min lillebror, men när jag tar porträtt på mig själv och närbilder så har jag en kontroll som jag använder, den är jätte praktisk och jag har haft den ända sen jag fick min kamera:) Men dom flesta bilder som är uppe på bloggen har JAG tagit! Så här är svaret jag hoppas att ni blir glada att jag svarade på frågan tillslut:P