Bästa Nagellacken!

Hej alla fina bloggläsare!
Igår var jag på kryssning, det var väldigt roligt. Blev dock lite illamående efter, det kändes liksom som om jag fortfarande var på båten. Inte kul alls! Jag köpte två jätte fina och superbra nagellack i taxfreen. Det var mycket billigare där än vad det kostar på land. Som många redan vet älskar jag nagellack och det här märket är mitt favorit märke. Jag har nyss satt på mig det ena och jag älskar det! Igår tränade jag också, det var så skönt. Jag har inte tränat på två veckor på grund av att jag har varit sjuk och så har träningarna varit inställda. Idag ska jag inte göra så mycket, vi får se om jag hittar på något lite senare. Puss o Kram
 
 

Sportlov

Hejsan! Gud vad skönt det är med sportlov. Än så länge har jag inte hittat på något speciellt utan jag har bara varit hemma och chillat. Jag ber om ursäkt för min usla uppdatering och jag lovar att det kommer att bli bättre med tiden. Idag har det varit en väldigt spännande dag, det var ju final i OS, hockey. Jag var så nervös och det är tråkigt att inte Sverige vann, men jag tycker faktiskt att Kanada förtjänade vinsten. Dom var helt klart det bättre laget. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Daniel Wellington

Daniel Wellington har så himla snygga klockor! De är väldigt klassiska och snygga. Min bror fick en klocka av sin tjej på alla hjärtansdag och sen dess har jag kollat på flera olika modeller, men det är en som verkligen har fångat mitt intresse. Den här klockan är min favorit, den är väldigt tjejig av sig, vilket jag älskar. Gå in och beställ en klocka nu! Det är helt klart värt det klicka HÄR! eller på bilden för att komma till den här klockan.
 

GE MIG NU!

Gud, jag har förälskat mig i dom här löparskorna! Dom är så snygga, jag älskar att springa i en snygg outfit och jag kan bara föreställa mig hur jag skulle se ut i dom här snygga skorna. Om jag någonsin ser dom i en affär kommer jag deffinitivt köpa dom. Puss o kram!

Hårtips

Hej, jag får väldigt ofta frågan om hur jag behandlar mitt hår. Om jag använder någon produkt eller inte. Nu ska ni få svaret! För ungefär ett år sedan började jag använda olja för håret så att det inte slits, och det har verkligen visat resultat. Mitt hår är inte lika slitet och det ser mycket fräschare ut.
 
Det ända ni behöver göra är att ta lite olja och ta det på topparna av ditt hår, redan nästa dag kommer det att vara mycket finare. För er som inte vet vart man kan köpa den här oljan som jag brukar använda finns det en perfekt sida där ni kan köpa alla möjliga hår produkter! Hemsidan heter http://www.bellbox.se/ och det är väldigt säkert att beställa därifrån. Om jag skulle få välja en produkt från bellbox skulle jag helt klart valt antingen en inpackning eller en marokanskolja som ni kan hitta HÄR!. Enlig mig så är dem de bästa hår produkter som jag har använt och jag har hört väldigt bra saker om dem. Så nu tycker jag att ni ska gå in på BELLBOX och beställa den perfekta hårprodukten. 
Klicka även på bilderna för att hitta till den produkten!
 
 

Born To Die

Hej, rubriken är väldigt random men har slut på ideer. Just nu håller jag på att kolla på lite tv, Criminal Minds är på och jag måste bara kolla! Love it. Helgen har varit väldigt rolig och nästa kommer bara bli bättre! Dock har jag värsta söndagsångesten och orkar inte med skola imorgon... 
Puss o kram, har inget att skriva!
 
 
 
 
 
 
 

Dagens Outfit

 

New In

 

Vidare

Hej!
Idag har det varit en ganska lugn dag, vi började kl 8 men eftersom vi hade skol dm hade vi bara tre lektioner. Vi vann alla tre matcherna, så jävla grymma! Vidare i DM. Jag har inte så mycket att skriva om, sry, vill inte tråka ut er... Aja här kommer bilder från idag!
 
 
 

Gymnasieansökan

Hejsan!
Nu har jag äntligen gjort min gymnasieansökan. Det var så svårt att välja bland alla gymnasium, när jag går på öppethus vet jag inte riktigt vad jag ska kolla efter eller på. Men nu är allt klart och det känns så skönt! Eller allt är inte riktigt klart men nu har jag iallafall bestämt tre val som jag gillar. Idag händer inte så jättemycket, efter skolan måste jag hem snabbt för att sedan åka in till stan för att provträna för Hammarby. Som många redan vet är det ganska struligt i Tyresös förening. Jag är inte så nöjd med hur allt är upplagt. Vi får helt enkelt se vad allt leder till. Puss o hej leverpastej.
(Ga

God morgon!

Hej alla lärare!
Hur mår ni? Själv mår jag toppen, vaknade sent idag och det var så skönt! Jag brukar inte kunna sova länge på lördagar eftersom jag är väldigt trött på fredagar. Idag kommer inget speciellt hända, är väldigt trött och har inget planerat. Vi får helt enkelt se om jag hittar på något eller inte, puss o kram!