Welcome home babies

Hej! Som jag sa igår har mina skor kommit och min klänning! Jag tog lite kort på skorna idag, jag orkade inte sätta på mig klänningen eftersom jag ska ha på mig den ikväll. Så jag bloggar mer sen och här kommer bilderna:D

Halloween

Hej! Imorgon är det ju halloween och jag ser verkligen fram emot det, jag och några kompisar ska på en fest där man ska vara utklädd och jag kommer att vara en djävul;) Tycker personligen att min outfit är jättegullig och tjejig, det är första gången jag är utklädd på halloween jag brukar inte klä ut mig så det kommer att bli kul att se vad alla andra har på sig. Idag eller aa egentligen igår kom min klänning och mina skor! Så snygga, jag kommer att lägga upp bild imorgon på hur dom ser ut och så. Nu ska jag avsluta denhär Onsdagen med att kolla på ett avsnitt av Keeping Up With The Kardashians! Puss o Kram
 
 

Lockigt

 

Ny locktång

Hej! 
I söndags firade vi min storebror som fyllde 19 år, det kom massa folk och jag fick även en locktång av min faster blev jätteglad för jag har alltid velat ha en locktång men aldrig köpt, så jag har lärt mig att locka med en platttång men nu behöver jag inte göra det längre;) Jag lockade håret i söndags och jag behövde inte ens ha hårsprej i. Det kommer bilder på hur mitt hår såg ut dagen efter sen lite senare!
 

Beställt

Hej! Som ni kanske har sätt så är det en stor rea på nelly.com och jag har passat på att kolla på den och hittade två saker som jag älskade! Ett par skor och en klänning, skorna kan jag använda till finare tillfällen och klänningen också men jag ska ha på mig dethär i jul och det kommer att vara så gulligt. Längtar redan till jag får hem mina saker och kan sätta på mig dom! Gå in och kolla på rean →HÄR←Nu ska jag snart äta och sedan gå på träning, see ya
 
 

Present

Hej! Det var ett tag sedan jag bloggade, har inte orkat men nu är det snart är det höstlov så då kommer jag att göra massa med saker! Men nog om det nu, för nån vecka sen fick jag en present av Ella som hon köpte i London!:) Fick ett paket med fyra nagellack i. Jag tycker att färgerna är jättefina och jag håller faktiskt på att målar mina naglar nu, så jag bloggar mer senare hejdå;)
 

Godnatt Bloggisen

Hej alla som fortfarande läser min blogg! Jag blir jätteglad när jag ser att jag fortfarande har besökare även fast jag inte har bloggat så mycket, vilket jag ska bättra på! Imorgon är det massa saker som kommer att hända, först har vi typ någon sak med skolan så vi ska vara ute i 2,5 timmar! Så jag missar min lektion i hemspråk men jag kan jobba ikapp, för jag börjar egentligen kl 8 för att jag har det men vi ska vara i alby 8.45 och det känns så onödigt att vara där i typ en halvtimme och sen åka tillbaka till samma ställer eftersom jag bor i krusboda... Sen kommer vi att åka tillbaka till skolan och ha några lektioner. Efter skolan ska jag och Ida plugga inför NO provet som jag verkligen inte ser fram emot för jag suger på kemi! och nu håller vi på med atomer och skit. Vi ska iallafall försöka att plugga mins en timme sen ska jag till bowlinghallen och bowla med laget vilket ska bli mysigt och det ser jag fram emot!:D Nu ska jag gå och lägga mig för jag kunde knappt gå upp imorse. Hejdå bloggar mer imorgon!

-



Dagens frisyr

 

En och en halv vecka

Hej! Nu är det bara en och en halv vecka kvar till höstlovet! Tycker att det ska bli så skönt med lov, jag har inte kunnat sova ut på helgerna för jag har dömt och haft matcher... så det ska bli skönt att få sova och ta det lungt! Nu är det snart fredag också så det ser jag fram emot!:D Idag har jag varit på ett öppet hus på fredrika bremersgymnaisum. Jag och Ella åkte dit och fick information om skolan och så. Jag får se om jag väljer den skolan, om jag ska börja där så är det ju fotbolls akademi men jag tror att det kommer att bli för mycket fotboll så vi får helt enkelt se hur jag väljer lite senare!
Nu ska jag kolla på ett nytt avsnitt av keeping up with the kardashians som kom ut i måndags, jag har inte haft tid att kolla på det så nu ska jag bara chilla!

Det nya nagellacket

Hej! Nu har jag satt på mig nagellacket som jag köpte i lördags. Somsagt så var det väldigt dyrt med det var helt klart värt pengarna. Jag älskar färgen, har alltid velat ha denhär färgen! Så nu ska jag kolla på lite tv och här kommer en bild på nagellacket!
 
 
 

Brown eyes never lies

Klocka



New In

Hej! Idag har jag haft fullt upp så har inte hunnit blogga! Jag har tagit massa bilder och varit vid erics mammas grav eftersom hon fyller år idag, och jag har varit i globen och handlat lite! Jag är väldigt glad för det jag köpte, dock betalade jag bara för en sak och det var ett nagellack hahaha. Alltid bra att gå med mamma och handla;D Här kommer bilder på det jag köpte! Köpte ett bar svarta jeans men det blev inga bra bilder på dom så ni vet;) Dom kommer iallafall från BikBok och kostade 199kr
Nagellack Från: Kicks Pris: 150kr
Bh från: H&M Pris: 75kr
Donut maker från: H&M Pris: 39.50kr
Tröja/Linne från: BikBok Pris: 199kr
Kavaj från: H&M Pris: 299kr

Målat naglarna