Skor

Snygga skor från Nelly.com!
Länk Här/ Länk Här
Länk Här/ Länk Här

Härlig lördag

Gårdagen var väldigt rolig! Hoppas att nästa blir lika kul. Vi kollade på en liten turnering i amerikansk fotboll, många från min klass var med så vi tänkte gå och heja på dom! 

I veckan har vi skol dm final och förmodligen kommer klassen få kolla på! Är as taggad, den här veckan kommer bli grym. 

My Love

Hej allihopa!
Idag har det varit en så lång dag, det är så himla skönt att vi inte har någon löpning idag för jag hade seriöst inte orkat. Den här veckan har varit så trög, jag vet inte vad det är. Allt känns liksom långtråkigt och jobbigt. Men nu är det snart helg och det ska såklart firas med lite choklad, eftersom jag inte har en kille jag kan dela de med, får jag helt enkelt äta upp de själv. Hoppas ni har en fortsatt trevlig vecka, puss o kram!

Fredag

Friday
Hej!
Gud vad skönt med fredag, den här veckan har varit ganska jobbig för mig. Mycket som har hänt, men nu ska jag njuta av den här helgen. Idag ska jag bara vara hemma och mysa lite, kolla på film. Jag har faktiskt inte sett the great Gatsby så tänkte kolla på den med mamma. Imorgon har jag match mot Södersnäckorna, det blir kul. Vi får se hur det går, när jag mötte dom med Tyresö förlorade vi men det var dock inomhus och nu är det utomhus. 

Dream closet



USA

Hejsan! 
Nu har mamma kommit hem från USA med lite presenter, yeeey! Jag fick en jättefin skinnjacka, ett par converse och skit snygga joggingskor. Det var nästan precis sånna som jag la ut för ett tag sedan. Jag vet att jag inte har bloggat så mycket men mamma har haft min kamera och jag gillar inte att lägga upp mobilbilder, det blir så fult. Nu har jag iallafall tillbaka min kamera och kommer förmodligen att blogga mycket mer! Här kommer bilderna på sakerna jag fick, puss o kram.

Vår känsla

Hej alla fina!
Jag blir så himla pigg när jag går upp och solen skiner, längtar så otroligt till sommaren. Igår var det väldigt varmt ute och jag älskar värmen. Det bästa som finns är ju att ha snygga outfits på våren/sommaren. Jag ska ju snart till London, då ska jag verkligen passa på att köpa snygga outfits! All den här solen fick mig att vilja göra ett vårcollage! Så här har ni, puss o kram


Mot träning

Hej bloggen!
Jag är så himla trött efter helgen. I fredags åkte vi direkt efter skolan till Åland med laget på träningsläger. Vi kom fram till Åland vid ungefär halv tolv och var tvinga att gå och lägga oss direkt. Asso jag lovar er att den där båtresan var det värsta jag har varit med om, aldrig mått så illa. Nästa dag gick vi upp kl 7 finsk tid (6 svensk) och åt sen spelade vi två matcher. Vi vann båda så det var skönt. Efter matcherna åkte vi till båten för att åka hem igen. Vi var framme vid 21:00 här i Sverige och jag var så trött och ville bara hem och lägga mig. På söndagen var det match igen mot AIK så ännu en tidigt morgon samling på skytteholm kl 8:45. Det var så sjukt, idag vaknade jag kl 7 av mig själv! Aldrig hänt förut, hahaha. Nu ska jag träna så vi hörs senare. Puss o kram




Fettisdagen

Herregud, vad jag har ätit semlor de senaste dagarna! Det här är den tredje semlan jag äter på 4 dagar. Får ångest för att jag har tjockat mig så mycket på senaste tiden. Måste verkligen sluta äta så mycket sötsaker haha. Men idag kunde jag inte låta bli, jag menar det är ju fettisdagen så det är okej att tjocka sig lite. Nu ligger jag i sängen och är så himla trött. Ska bara kolla på ett avsnitt av KUWTK innan jag går och lägger mig. Tagga tredje Nationella Provet imorgon, wohoo!